

נסעתם לטייל ואתם מחפשים מסעדה מומלצת באזור?
אין שום בעיה: נכנסים למפה, בוחרים את המיקום המתאים
והופ - כל המסעדות הכי טובות בסביבה פרוסות לפניכם.
לכם נשאר רק לבחור
לין לוי וריטה גולדשטיין | עודכן: 09.02.22
המסעדות הכי טובות
ברמת גן 

אפיק גבאי
"קאמאקורה"
היא מסעדת שף יפנית חדשה שנפתחה במלון אינדיגו שבמתחם הבורסה בשיא של המגפה, בין
הסגרים. התפריט בשרי ומושתת על צלייה על אש חיה בתנור ג'וספר אבל יש בו גם מנות
דגים נאים וצלויים ומנות עם אטריות אודון ופילה בקר. השף במקום הוא גיל-עד דאבוש
שעבד במסעדות נחשבות בארץ ("דיינינגס", "לימה
ניפו" שנסגרה) ובמסעדת "Sushi Gyoten"
המעוטרת בשלושה כוכבי מישלן בעיר פוקואוקה ביפן. דאבוש מציע מנות כמו טטאקי סינטה,
טרטר בקר על מח עצם צלוי על גחלי אלון יפניים ברוטב טארה, סטייק חציל במיסו ומנות
נוספות שיבטיחו לכם חוויה יפנית שונה מאוד מזו שנפוצה בארץ.

שרית אלישע
יואל ואייק ועבדו אלארג',
חברו הטוב יליד מרוקו, פתחו את "ג'מילה" לפני למעלה מעשור. בתחילת דרכה
המסעדה פעלה בתל אביב ולאחר מכן עברה לאזור הבורסה של רמת גן, שם התמקמה בחזית של
בניין מגורים, צמוד למגדלי התאומים. כשנכנסים פנימה מגלים שמאחורי השם הגדול,
מסתתרת מסעדת פועלים קטנה עם אווירה שכונתית ועיצוב מרוקאי עשיר. על הסירים
המהבילים במטבח עמל עבדו, בזמן שיואל מפקד על שירות הלקוחות בפרונט. בתפריט
תבשילים מרוקאיים מסורתיים והקוסקוס שמגישים כאן הוא מהטעימים שתמצאו, וקציצות
הבשר והדגים הפיקנטיות יימסו לכם בפה. לפני המנה העיקרית מגיע לשולחן מבחר קטן אך
מדויק של סלטים מעוררי תיאבון ולחם לבן. בצהריים יש כאן עסקיות ובימי שישי שוק
אוכל מוכן, בו אפשר לקנות הביתה את כל מה שבתפריט המסעדה לפי משקל.

ניצן לנגר
במתחם
הקונטיינרים של הבורסה נפתחה לאחרונה מסעדה חדשה שמביאה לרמת גן המנומנמת מרקי
ראמן, גיוזה ותבשילי קארי יפני. יש בתפריט גם כריך עם קריספי צ׳יקן בתוך לחמניית
המבורגר שאת הצ׳יקן שבו מטגנים כשהוא מצופה לא בפנקו אלא באטריות. בגזרת התבשילים
תוכלו לטעום כאן פאד קפאו ומנות קצת פחות שגרתיות
כמו ״טאן טאן דון" למשל שמורכב מפרגית קצוצה, שעועית, ביצה רכה ואורז
לבן.
במתחם הקונטיינרס,
שממוקם בין מגדלי המשרדים במתחם הבורסה, פועל מקום שמציע אוכל רחוב מושחת ומסקרן
של השף עמיר אילן ושמו ״פריז טקסס״. כאן מציעים כריכי בשר עם תבשילים בשריים
שבושלו בתוך ברביקיו ממש כמו בטקסס. רק כדי לסנוור לכם את העין נציין מספר דוגמאות
מהתפריט: כריך סטייק ריב איי, כריך המשלב בין סלופי ג׳ו לסמאש בורגר, כריך סטייק
סינטה וכריך סטייק עוף ברוטב ברביקיו מעושן, צ׳יזבורגר וגם המבורגרים עם גבינות עזות
כמו רקלט, בראס בלו וקממבר. בקיצור, המקום המושלם לאוכל רחוב עסיסי ולא שגרתי.

ג'רמי יפה
"פלאפל
יקי'ס" היא הפלאפלייה האהובה על תושבי רמת גן, אם נוציא מהדיון את
"פלאפל התאומים", שמבחינה גיאוגרפית ממוקם בדיוק על התפר שבין גבעתיים
לרמת גן. השירות ב"יקי'ס" משפחתי ונעים ומלבד התוספות הסטנדרטיות, יציעו
לכם כאן להוסיף לפיתה שלכם גם ביצה חומה וגרגירי חומוס. כדורי הפלאפל במקום הם
מהסוג שמתובל בהרבה ירק אבל אם זה לא מה שקוסם לכם, תוכלו לאכול כאן גם חומוס,
שקשוקה וסביח. אל תוותרו על הצ'יפס שמגיע בנפרד, הוא שווה לא פחות מהפלאפל עצמו.

"אורלי'ס רוטיסרי" הוא עסק משפחתי
בו משקיעים היטב בעופות לפני הצלייה: את העופות משרים בהשריה ארוכה בתערובת
תבלינים מיוחדת ששומרת על העסיסיות אחרי הצלייה וגם מעניקה לו טעם ייחודי. אפשר
להזמין את התוצר במארז משפחתי או ענק יחד עם תוספות: אורז, תפוחי אדמה, שעועית או
ירקות מאודים. בימי שישי אפשר לצרף לעוף גם קולסלאו וכרוב חמוץ-מתוק, חצילים
בטחינה וממרח כבד קצוץ. את העוף, אגב, אפשר לקבל גם במנת סלט עוף קרוע וגם בכריך.
חשבו כאן על הכול.
את "צ'אפו" תמצאו על הגבול הדק והבלתי מורגש כמעט שבין רמת גן,
גבעתיים ובני ברק. עם כניסה בשחור דרמטי ואופנתי, יהיה לכם קשה לפספס. יש כאן 9
סוגים שונים של המבורגר, כשכל המנות מגיעות עם קציצה במשקל 220 גרם ותוספות משתנות
מעל. תוכלו להזמין כאן המבורגרים עם שילובים שונים בין גבינות, קורנביף, כמהין וכל
מיני איולים יצירתיים. כמיטב המסורת באוכל הרחוב בשנים האחרונות, את המנות תקבלו
על גבי מגשי נירוסטה עם צ'יפס בצד.
המקום הזה פועל
בעיר מאז שנות ה-60 ויש האומרים כי זהו המתחרה האמיתי היחידי לסביחיה של עובד
גבעתיים. מה שבטוח, כאן מגישים את אחת ממנות הסביח המפורסמות בארץ. אמנם אין בה
בכלל תפוחי אדמה אבל היא עדינה ומדויקת כמו שרק יוצאי עיראק יודעים להכין. את החצילים
מטגנים כאן היטב ואת החומוס מכינים במקום וזה כנראה הסוד להצלחה של המנה. אנחנו לא
יודעים האם להאמין לסברה שכאן הומצאה מנת הסביח, אבל בכל מקרה מדובר במנה
מיתולוגית שתושבי העיר נשבעים בשמה.

תמר גוז'ינסקי
"27G"
הוא בית קפה חלבי בלב שכונת חן משלב מאפייה ובית קפה שכונתי עם בוטיק יין. בבוקר
תוכלו לרכוש לחמים, פרצלים, קרואסונים, כריכים ומתוקים או להזמין ארוחת בוקר של
פרנץ' טוסט עם ביצה עלומה וסלון כבוש. החל משעות הצהריים מוגש במקום תפריט לא
שגרתי, שמשלב בין מנות פסטה קלאסיות לבין הברקות כמו עלי גפן בתנור עם בצל מקורמל
מעל גבינת לבנה. יש כאן גם סלט עם בורטה, מנות דגים נאים, מאפה פילו במילוי ריקוטה
ובולגרית, פיצות, כריכים בקרואסון וטוסט גאודה וכמהין. בקיצור, שכונתית מושחתת
שתנעים לכם את הזמן לאורך כל שעות היום.

אפיק גבאי
"ג'וי
גארדן", כשמו כן הוא, הוא בית קפה הפועל בלב הפארק הלאומי מול אגם עם
ברבורים. אם אתם ברמת גן ומחפשים לברוח משכונות הבטון לאווירה פסטורלית, זה המקום
שלכם. כל החלונות של בית הקפה פונים אל האגם ויש מקומות ישיבה גם בחוץ, באוויר
הפתוח. התפריט מציע ארוחות בוקר, מאפה "פידה" טורקי עם גבינות וביצת עין
ושקשוקות, ואילו בצהריים עוברים לפיצות, פסטות, סלטים וכריכים מפנקים שהם ארוחה
שלמה בתוך לחם.
כדי לזהות את המיקום המדויק שלך יש לאשר שירותי מיקום בהגדרות המכשיר
אין מסעדות באזור שחיפשת.
לחצו על כפתור – (מינוס) במפה כדי להרחיב את החיפוש
לא נמצאה הכתובת המבוקשת