נסעתם לטייל ואתם מחפשים מסעדה מומלצת באזור?
אין שום בעיה: נכנסים למפה, בוחרים את המיקום המתאים
והופ - כל המסעדות הכי טובות בסביבה פרוסות לפניכם.
לכם נשאר רק לבחור

לין לוי וריטה גולדשטיין | עודכן: 17.10.21

המסעדות הכי טובות
בפתח תקווה

Kuku

משה דיין 16, פתח תקווה

המסעדות הטובות ביותר ב פתח תקווה - Kuku

גיל אבירם

Kuku כשר
ראשון
שני
שלישי
רביעי
חמישי
שישי
שבת
לפרטים והזמנת מקום

"קוקו" הוא הסניף הראשון של רשת רוטיסרי חדשה, מיזם של השף אילן ניב שמגיש עופות וברווזים אותם הוא מכין בשלוש שיטות הכנה שונות: צלייה, טיגון או עישון. את הצלייה העופות עוברים כאן בתנור רוטיסרי מסורתי, אבל גולת הכותרת של המקום אלו הברווזים הצלויים. אם אלו לא עושים לכם את זה, יש כאן גם סלטים עם עופות מפורקים ולא פחות מ-14 סוגי תוספות חמות וקרות.

האחים חירק

יהושע שטמפפר 39, פתח תקווה

האחים חירק כשר
ראשון
09:00-16:00
שני
09:00-16:00
שלישי
09:00-16:00
רביעי
09:00-16:00
חמישי
09:00-16:00
שישי
08:00-14:30
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

את מסעדת הפועלים הכי מפורסמת בעיר הקימו בשנות ה-60 של המאה הקודמת האחים אברהם ושלום חירק. היום המסעדה מנוהלת על ידי בניהם, לירן ואייל, ולמרות חילופי הדורות הצביון הקולינרי נותר כפי שהיה – מזרחי אותנטי עם דגש על המטבח התימני. החומוס שמוגש במקום עם פול וביצה, יוצא אל השולחן מקושט בפטרוזיליה ופפריקה ובליווי לחוח, חילבה, סחוג ירוק ואדום ופלחים עבים של לימון. אם אתם כבר פה, נסו גם מרק בשר ומרק רגל, שניהם מומלצים מאוד, ואל תוותרו על הקובנה בימי שישי.

פיטמאסטר

ברקת 4, פתח תקווה

המסעדות הטובות ביותר ב פתח תקווה - פיטמאסטר

אפיק גבאי

פיטמאסטר כשר
ראשון
20:00-22:30
שני
20:00-22:30
שלישי
20:00-22:30
רביעי
20:00-22:30
חמישי
18:00-20:00, 21:00-23:00
שישי
סגור
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

ב"פיטמאסטר", שנפתחה בסוף 2019, מציעים קונספט חדש לסעודות בשרים משותפות לקרניבורים שאוהבים את הבשר המעושן שלהם עם שואו. מה זה אומר בפועל? בפועל, זה אומר שהבשר נפרס לעיני הסועדים על ידי "פיטמאסטרים" מזוקנים עם כפפות שחורות שמגישים את האוכל למרכז השולחן בסגנון ארוחת אבירים. התפריט מתחלף מדי יום ובמרכזו נתחי בשר עצומים הנצלים בתוך מעשנות, אליהם מתווספים קנקני בירה, יין, סלטים ומנות ראשונות. יש במקום גם מרפסת תחת כיפת השמיים וגם אפשרות להזמין מארזים הביתה שדורשים רק חימום והרכבת המנה.

מאמא סוהם

סלור 7, פתח תקווה

מאמא סוהםלא כשר
ראשון
09:00-16:00
שני
09:00-16:00
שלישי
09:00-16:00
רביעי
09:00-16:00
חמישי
09:00-16:00
שישי
סגור
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

"מאמא סוהם" היא מסעדה עיראקית שפתח לפני 20 שנה יאיר הללי ז"ל על שם אמו, סוהם, שהייתה מכינה במקום מאכלים עיראקיים מסורתיים ואת הקובה המפורסם שלה עד שהלכה לעולמה ב-2018. "סוהם" היא מוסד, סמל לפתח תקווה ישנה, ואת מה שהתחילו סוהם ויאיר, ממשיכים היום בני המשפחה האחרים עם אותו תפריט עיראקי מסורתי. תוכלו למצוא כאן מנות כמו קובה פתת, קובה חלבי, קובה סלק, קובה במיה וקובה דלעת, סג'ק (מעיים ממולאים), תבשיל ריאות עם חצילים וקובה קישואים עם חומוס. שימו לב, המסעדה נפתחת בשעות הבוקר המוקדמות ונסגרת כבר בשעות הצהריים המאוחרות.

לה קרנה

חיים עוזר 1, פתח תקווה

המסעדות הטובות ביותר ב פתח תקווה - לה קרנה

גיל גוטקין

לה קרנהלא כשר
ראשון
שני
שלישי
רביעי
חמישי
שישי
שבת
לפרטים והזמנת מקום

"לה קרנה" היא המבורגריה צנועה שפועלת במיקום לא צפוי, ברחוב ראשי של פתח תקווה הישנה, בשורת המסחר שבקומת קרקע של בניין מגורים ישן. את המקום הזה הקים לפני כחמש שנים דורי בר אור, מוזיקאי חובב המבורגרים שמגיש במקום תפריט מצומצם בו כל מנה היא להיט ענק. אבל מנת הדגל היא ללא ספק "המבורגר הקצב" - קציצה במשקל 200 גרם שנכנסת לתוך לחמנייה כשהיא עטופה ב-150 גרם של אנטריקוט מוקפץ על הפלאנצ'ה עם רוטב ברביקיו חם, עגבנייה צלויה ומעל הכל - ערימה של בצל קריספי דק. שימו לב, המקום כשר ובכל זאת תמצאו בתפריט צ'יזבורגר, עם גבינה טבעונית כמובן.

Jackie O

שחם 32, פתח תקווה (בית אמרגד)

Jackie Oלא כשר
ראשון
19:00-02:00
שני
19:00-02:00
שלישי
19:00-02:00
רביעי
19:00-02:00
חמישי
19:00-02:00
שישי
21:00-02:00
שבת
19:00-02:00
לפרטים והזמנת מקום

"Jackie O", על שם ה-גברת הראשונה ג'קלין קנדי, הוא בר עם וייב צעיר, כנראה מהמגניבים ביותר שתוכלו למצוא בפתח תקווה, שמציע אוכל ברים משודרג. הוא פועל מאז 2014 והכי שווה להגיע לכאן כשיש משחקי ספורט חשובים ולא, זה לא משנה אם אתם אוהדים או לא כי יש במקום אנרגיות מטורפות. בקיץ, בימי שישי בצהריים, הם גם מרימים פה מסיבות קבלת שבת.

רגזי

שחם 32, פתח תקווה (בית אמרגד)

המסעדות הטובות ביותר ב פתח תקווה - רגזי

לואיס הנסל

רגזילא כשר
ראשון
18:00-01:00
שני
18:00-01:00
שלישי
18:00-01:00
רביעי
18:00-01:00
חמישי
18:00-01:00
שישי
18:00-01:00
שבת
18:00-01:00
לפרטים והזמנת מקום

"רגזי" היא פיצרייה נפוליטנית שפתחו אנשי הבר הסמוך Jackie O בין הסגרים. את הפיצות מכינים כאן מבצק שעבר התפחה של 72 שעות והן נאפות בטאבון לוהט ב-400 מעלות. כל פינה במקום מעוצבת ומתוכננת והאווירה היא של המאפיה האיטלקית, אז אל תבנו על פיצרייה שכונתית שאפשר להגיע אליה בכפכפים. התפריט מציע לא פחות מ-12 סוגים של פיצות אישיות (כ-30 ס"מ) ולצד המרגריטה הקלאסית, מציעים כאן גם פיצות מיוחדות יותר כמו פיצת תפוח אדמה מדורה עם שמנת חמוצה, בצל ירוק ולימון, פיצה פופאי עם גבינת גרנה פדנו, פיצה כנאפה, פיצה עם שלושה סוגי בצל ופיצה "בלאק גולד" עם רוטב שמנת ומחית כמהין.

דרימרי בייקרי

הסיבים 49, פתח תקווה

המסעדות הטובות ביותר ב פתח תקווה - דרימרי בייקרי

תום לויקופף זכאי

דרימרי בייקרי כשר
ראשון
08:00-24:00
שני
08:00-24:00
שלישי
08:00-24:00
רביעי
08:00-24:00
חמישי
08:00-24:00
שישי
08:00-15:00
שבת
19:00-24:00
לפרטים והזמנת מקום

שף קונדיטור עידן מימון רכש את השכלתו המקצועית ב"לנוטרה" היוקרתי בפריז וכששב ארצה, הוביל את הקונדיטוריות במסעדות "טוטו" ו"קלארו". "דרימרי" היא שילוב בין בייקרי לביסטרו אינטימי שמציע תפריט אוכל מצומצם ואיכותי ושגולת הכותרת שלו היא הפסטה הטרייה שמייצרים במקום. בתפריט תוכלו למצוא גם פיצות בסגנון נפוליטני ומנות עם טוויסט, כמו קריספי אבוקדו רול ובורקס מבצק מדופדף (בצק עם שמרים הכרוך בחמאה). בבייקרי תמצאו גם קווין אמאן קרמל מאותו בצק מדופדף וחלומי, עוגת ברד פודינג, פרעצלים מרהיבים, קרואסונים ענקיים, עוגות מילפיי, טארטלטים ומאפי בוקר כמו מאפה פיסטוק חלבה. בסופי השבוע מציעים כאן גם ספיישלים כמו קראפין קפה ואפשרות לקנות במקום עוגות קראנץ, פחזניות, עוגיות ולחמי מחמצת. בזמנים שאינם זמני מגפה ומוגשים במקום גם בראנצ'ים, חובה לנסות את הפרנץ' טוסט המושקע.

מחלבת מרקוביץ'

שניר 28, נחלים

מחלבת מרקוביץ'לא כשר
ראשון
סגור
שני
10:00-19:00
שלישי
10:00-19:00
רביעי
10:00-19:00
חמישי
10:00-19:00
שישי
08:00-13:00
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

מחלבת מרקוביץ' שבמושב נחלים היא אחד המקומות הציוריים בסביבה: לצד מבנה המחלבה נמצאים שטחי המרעה של הכבשים, ובכניסה למקום יש דק עץ נעים ובריכות של דגי נוי. אהרון מרקוביץ' מייצר פה גבינות כבשים מיושנות מחלב כבשים מפוסטר בשיטה ידנית כבר קרוב ל-40 שנה. לכל גבינה יש סיפור, שם משלה ומקום בליבו של אהרון: מבחר הגבינות כולל בין היתר גבינות מעושנות, גבינה אביבית מצופה בפרחים וגבינה עטופה בפחם, בוויטרינה תמצאו כ-40 סוגי גבינות מוכנות, ובכל עת יש במקרר גבינות נוספות בשלבי הבשלה שונים. חוץ מגבינות אפשר לקנות בחנות המחלבה גם ממרחים, ריבות, קרקרים ושמנים ולהרכיב קופסת פיקניק מושלמת.