נסעתם לטייל ואתם מחפשים מסעדה מומלצת באזור?
אין שום בעיה: נכנסים למפה, בוחרים את המיקום המתאים
והופ - כל המסעדות הכי טובות בסביבה פרוסות לפניכם.
לכם נשאר רק לבחור

לין לוי וריטה גולדשטיין | עודכן: 26.10.21

המסעדות הכי טובות
במזכרת בתיה

גפן בר יין

המייסדים 6, מזכרת בתיה

המסעדות הטובות ביותר ב מזכרת בתיה - גפן בר יין

גיל אבירם

גפן בר יין כשר
ראשון
08:00-23:00
שני
08:00-23:00
שלישי
08:00-23:00
רביעי
08:00-23:00
חמישי
08:00-23:00
שישי
08:00-14:00
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

בטיימינג הכי לא הגיוני של קיץ 2020, בין הסגרים של קורונה, פתחו בני הזוג שף עמוס חיון ואורן אנקווה את רובידה - חמארה בלקנית בתוך מבנה לשימור בלב ההיסטורי של מזכרת בתיה. זה לא הספיק להם בשביל להרגיש נועזים, ובחורף שאחרי פתחו באותו המתחם מקום נוסף - גפן בר יין. מדובר בבר יין סולידי שבו מציעים יינות בוטיק, פלטות עמוסות בדליקטסים וברקע מוזיקת ג'אז. את הדליקטסים אפשר גם לקנות הביתה, ואם מתחשק לכם אוכל קצת יותר רציני תמצאו בתפריט גם המבורגרים, ואת המנה המפורסמת שהפכה לחתימה האישית של השף חיון – צ'יפס פולנטה.

רובידה

המייסדים 6, מזכרת בתיה

המסעדות הטובות ביותר ב מזכרת בתיה - רובידה

גיל אבירם

רובידהלא כשר
ראשון
שני
שלישי
רביעי
חמישי
שישי
שבת
לפרטים והזמנת מקום

המבנה המיוחד שבו שוכנת המסעדה הראשונה של בני הזוג השף עמוס חיון ואורן אנקווה הייתה בעבר רפת. את קירות האבן רואים בקושי, והצבעוניות המדליקה שהכניסו למקום בעליו החדשים כיפית ומתכתבת עם התפריט העליז. במקום מטבח פתוח שתחום עם בר, אזור ישיבה בחוץ ועוד אחד בפנים. הכיוון של התפריט הוא יווני-טורקי, ופה ושם גם איטלקי דרומי. יש בו הרבה מנות שמתאימות לחלוקה, ואפשר להרכיב ארוחת טעימות למופת מסקורדליה, צזיקי וסלט ביצים, מאפים עם מילויים מסקרנים, סלטים ועיקריות שמתמקדות בדגים.

מפת האתר