נסעתם לטייל ואתם מחפשים מסעדה מומלצת באזור?
אין שום בעיה: נכנסים למפה, בוחרים את המיקום המתאים
והופ - כל המסעדות הכי טובות בסביבה פרוסות לפניכם.
לכם נשאר רק לבחור

לין לוי וריטה גולדשטיין | עודכן: 17.10.21

המסעדות הכי טובות
בגבעתיים

DEDA

כצנלסון 113, גבעתיים

DEDAלא כשר
ראשון
11:00-24:00
שני
11:00-24:00
שלישי
11:00-24:00
רביעי
11:00-24:00
חמישי
11:00-24:00
שישי
08:30-24:00
שבת
08:30-24:00
לפרטים והזמנת מקום

בתפאורה פשוטה אך צבעונית מאוד, מגישים בדדה מטבח גאורגי אמיתי כמו שאפשר למצוא רק במטבח של דדה (אמא בגאורגית). המסעדה הזו נפתחה ב-2008 כעסק משפחתי והיום יש לה סניפים בבת ים, ראשון לציון, תל אביב ונתניה. התפריט מציע את כל ההיילייטים של המטבח הגאורגי והרבה מעבר לחצ'פורי: לוביו, חינקלי, פחאלי וסציבי, מבחר גדול של מאפים ממולאים מטוגנים ואפויים ואת המרק המפורסם חרצ'ו.

סברוסו

כצנלסון 109, גבעתיים

סברוסולא כשר
ראשון
18:00-23:45
שני
18:00-23:45
שלישי
18:00-23:45
רביעי
18:00-23:45
חמישי
18:00-23:45
שישי
18:00-23:45
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

סברוסו היא מזללת אוכל מקסיקני חדשה יחסית, עם עיצוב צבעוני (כולל מסכות לוצ'אדור, כובעי סומבררו וסמלים של קורונה וטקילה) ותפריט שמציע את כל ההיי-לייטים של מטבח הטקס/מקס: נאצ'וס מתירס עם גוואקומלה, שעועית שחורה, סלסה פיקו דה גאיו ושמנת; טאקו עם דג קוד; קסדייה ממולאת בגבינת וואחקה; ובוריטו ממולא בעוף ובצל ברוטב צ'יפוטלה, גוואקמולה, אורז, שעועית, כרוב וסלסה. המנות טובות ונדיבות והשירות נעים. המרגריטות המעולות יעוררו געגועים עזים אצל כל מי שטייל במקסיקו.

מזנון עובד

סירקין 7, גבעתיים

המסעדות הטובות ביותר ב גבעתיים - מזנון עובד

לין לוי

מזנון עובדלא כשר
ראשון
08:30-24:00
שני
08:30-24:00
שלישי
08:30-24:00
רביעי
08:30-24:00
חמישי
08:30-24:00
שישי
08:30-16:15
שבת
17:15-24:00
לפרטים והזמנת מקום

לא ברור איזה מוסד קולינרי יותר מפורסם בגבעתיים: פלאפל התאומים, השניצל של תמיר או הסביח של עובד, אבל מה שבטוח הוא שהאחרון, והקולני שביניהם, הכי מפורסם מחוץ לגבולות העיר. הסביח של עובד הוא אולי מנת הרחוב הכי מפורסמת במדינה, וסביבה נוצר ז'רגון ספציפי שגם אותו כבר כולם (כמעט) מכירים. השירות כאן הוא הצגה בפני עצמה, עם הקצב המהיר, השאלות המתבקשות והסגנון הייחודי, אבל בסוף תקבלו פיתה מושלמת שבה מסודרים בצורה מופתית זה לצד ומעל זה חציל מטוגן, ביצה קשה, בצל, מלפפון חמוץ, טחינה, חומוס, סלט ירקות ופטרוזיליה. הפיתה עצמה היא דקה וגמישה, מה שמבטיח שאף טיפה לא תזלוג החוצה.

ג׳וליאן

כצנלסון 145, גבעתיים

המסעדות הטובות ביותר ב גבעתיים - ג׳וליאן

יוליה בזוגלי

ג׳וליאן לא כשר
ראשון
18:00-עד הלקוח אחרון
שני
18:00-עד הלקוח אחרון
שלישי
18:00-עד הלקוח אחרון
רביעי
18:00-עד הלקוח אחרון
חמישי
18:00-עד הלקוח אחרון
שישי
סגור
שבת
20:30-עד הלקוח אחרון
לפרטים והזמנת מקום

ג׳וליאן הוא בר שכונתי משפחתי עם אוכל טוב. כל בני משפחת יחזקאל עובדים במקום, ומכינים את מה שהם עצמם אוהבים לאכול: אמא אביבה מכינה בורקס טורקי מעולה, פיצה שלא נופלת מהפיצריות המקצועיות ביותר, פיש אנד צ׳יפס, סלטים, סביח, פוקצ׳ות וצ׳ורוס. הכל טעים ביותר ומוגש עם אהבה, יחס אישי ואכפתיות.

פאפאסן

כצנלסון 59, גבעתיים

פאפאסן כשר
ראשון
12:00-01:00
שני
12:00-01:00
שלישי
12:00-01:00
רביעי
12:00-01:00
חמישי
12:00-01:00
שישי
12:00-01:00
שבת
18:00-01:00
לפרטים והזמנת מקום

מסעדת PAPASAN של השף משה בדישי (לשעבר ממינה טומיי) נפתחה בין הסגר הראשון והשני של הקורונה, והביאה לעיר את הבשורה האסייתית, במלוא מובן המילה: תפריט המסעדה חולש על כל מחוזות מזרח אסיה, עם מנות מאינדונזיה, וייטנאם, קמבודיה, הודו ותאילנד שמתאימות לחלוקה באווירת בילוי שמחה. תוכלו לשלב כאן בארוחה אחת סושי, סמוסה, מרק סום טאם, אלו גובי עם לחם נאן, פאד קפאו ושלל אטריות אסייתיות. יותר מגוון מזה? אין.

מיץ מרק

כצנלסון 49, גבעתיים

המסעדות הטובות ביותר ב גבעתיים - מיץ מרק

בועז לביא

מיץ מרק לא כשר
ראשון
08:00-23:00
שני
08:00-23:00
שלישי
08:00-23:00
רביעי
08:00-23:00
חמישי
08:00-23:00
שישי
08:00-17:00
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

מיץ מרק הוא מעוז הטבעונים של גבעתיים. המקום התחיל כמרקייה אבל מאז התפתח היום מציעים פה מוצרי מעדנייה טבעוניים כמו מיונז, גבינות והמבורגרים קפואים לקחת הביתה. יש גם כבד טבעוני וקובה עדשים, שלל תבשילים, כריכים וסלטים. גולת הכותרת היתה ונותרה נבחרת המרקים המצוינת והלא שגרתית.

פאצה פיצה בר, גבעתיים

כצנלסון 52, גבעתיים

המסעדות הטובות ביותר ב גבעתיים - פאצה פיצה בר, גבעתיים

יעל בונפיס

פאצה פיצה בר, גבעתייםלא כשר
ראשון
16:00-24:00
שני
16:00-24:00
שלישי
16:00-24:00
רביעי
16:00-24:00
חמישי
16:00-24:00
שישי
17:00-24:00
שבת
17:00-24:00
לפרטים והזמנת מקום

פאצה פיצה בר היא פיצרייה חדשה ומגניבה שנפתחה בקיץ 2020 במרכז גבעתיים. חוץ מטייק אווי ומשלוחים אפשר גם לשבת במקום שמתאים לארוחת ערב משפחתית כמו גם לבילוי לילי (יש פה גם יופי של קוקטיילים). הפיצה שמגישים כאן לא נאפוליטנית אבל אוורירית וקראנצ׳ית. היא עשויה מבצק מחמצת ואת החלק הקשה שלה תוכלו לטבול ברוטב עגבניות או פסטו, המוגשים עם כל פיצה. הפיצות כאן בגודל אחיד (מגש בקוטר 36 ס"מ) ומלבד המרגריטה הקלאסית יש גם פיצת 4 גבינות, ספייסי פפרוני, פיצת אנשובי אורטיז ופיצה לבנה עם בטטה פריכה, רוטב שמנת כמהין ובצל מקורמל.

זליק

שיינקין 3, גבעתיים

המסעדות הטובות ביותר ב גבעתיים - זליק

גל קולג

זליקלא כשר
ראשון
08:00-23:30
שני
08:00-23:30
שלישי
08:00-23:30
רביעי
08:00-23:30
חמישי
08:00-23:30
שישי
08:00-23:30
שבת
09:00-23:30
לפרטים והזמנת מקום

קפה זליק הוא לא סתם בית קפה, אלא מותג מקומי של ממש. הוא פועל בשכונת מגורים במרכז העיר מאז 2004 ואת שמו קיבל מסבא זליק, או בשמו המלא - יוסף (זליק) פוקס, שהשתתף במלחמת העולם השנייה ואיבד בשואה את כל בני משפחתו, עלה מצ'כיה לארץ, התיישב במושב תלמי מנשה ועסק בחקלאות. בנו של זליק, אריה, פתח את בית הקפה. התפריט פה סטנדרטי בקטע טוב, האווירה שכונתית ונעימה והשירות מצוין ממש.

פלאפל התאומים

דרך בן גוריון 184, גבעתיים

המסעדות הטובות ביותר ב גבעתיים - פלאפל התאומים

שי דמארי

פלאפל התאומים כשר
ראשון
10:00-21:00
שני
10:00-21:00
שלישי
10:00-21:00
רביעי
10:00-21:00
חמישי
10:00-21:00
שישי
סגור
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

פלאפל התאומים הוא לא סתם דוכן אוכל רחוב, אלא ה-מקום ה-מיתולוגי של גבעתיים. בדוכן הזה שני אחים מכינים פלאפל מול תור ארוך של לקוחות שמחכים למנה הקבועה: כדורי פלאפל עם סלט כרוב וסלט ירקות בלבד, תוספת קטנה של טחינה, חמוצים ועמבה, וזה הכל. הכדורים כאן קטנים וצהובים, מתובלים בעדינות וקראנצ׳יים בטירוף (אפשר להוסיף גם צ׳יפס אם ממש חייבים, אבל עדיף לוותר ולהשאיר את הבמה פנויה לכדורי החומוס הנהדרים).

טאטי

דרך השלום 53, גבעתיים

טאטילא כשר
ראשון
11:15-22:00
שני
11:15-22:00
שלישי
11:15-22:00
רביעי
11:15-22:00
חמישי
11:15-22:00
שישי
11:30-22:00
שבת
11:30-22:00
לפרטים והזמנת מקום

ענת זרמתי (טאטי) עבדה בתחום ההייטק במשך 15 שנה, עד שב-2002 הרגישה שחסרים לה השמש והמגע בחיים האמיתיים, עזבה את התחום המבוקש ופנתה לקולינריה. המאפייה הקטנה שפתחה בגבעתיים הפכה לשם דבר בזכות המאפים והלחמים שנמכרו בה, המאפייה הפכה עם הזמן לבית קפה, וזה הפך בהמשך לבראסרי הכי מפורסם בגבעתיים. מגישים כאן הרבה סוגים של ארוחת בוקר, בצהריים יש עסקיות ובערב גם קוקטיילים. אווירה של ביסטרו בר שכונתי, כמעט כמו באירופה.

שניצל תמיר

תפוצות ישראל 4, גבעתיים

המסעדות הטובות ביותר ב גבעתיים - שניצל תמיר

תמר שורצברד

שניצל תמיר כשר
ראשון
10:00-17:00
שני
10:00-17:00
שלישי
10:00-17:00
רביעי
10:00-17:00
חמישי
10:00-17:00
שישי
סגור
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

שניצל תמיר הוא בוטקה קטן הממוקם על מפרץ חניה במתחם חצי-תעשייתי בעיר. הבוטקה הזה הוא גן עדן אמיתי לכל אוהבי השניצל באשר הם: השניצלים שמטגנים כאן קטנים, דקים וקריספיים, וכל מנה מכילה 7 יחידות לפחות. מנה של שניצל תמיר יכולה להגיע בפיתה, בגט או צלחת, ומלבד השניצל מכינים כאן גם קבב, סביח, עיג'ה וקובה בורגול, אבל השניצל הוא ללא ספק גולת הכותרת, ובשבילו באים לכאן מיוחד כבר 30 שנה.