נסעתם לטייל ואתם מחפשים מסעדה מומלצת באזור?
אין שום בעיה: נכנסים למפה, בוחרים את המיקום המתאים
והופ - כל המסעדות הכי טובות בסביבה פרוסות לפניכם.
לכם נשאר רק לבחור

לין לוי וריטה גולדשטיין | עודכן: 26.10.21

המסעדות הכי טובות
ברהט

איטליז הדרום

עומר אלמוכתאר, רהט

המסעדות הטובות ביותר ב רהט - איטליז הדרום

לין לוי

איטליז הדרוםלא כשר
ראשון
09:00-22:00
שני
09:00-22:00
שלישי
09:00-22:00
רביעי
09:00-22:00
חמישי
09:00-22:00
שישי
09:00-22:00
שבת
09:00-22:00
לפרטים והזמנת מקום

איטליז הדרום הוא חנות בשר שממוקמת בדיוק מול העירייה, ולידה מאפייה שבה אופים לאפות ענקיות עבות ומנחמות. בתוך החנות יש דלפק שעליו מפרקים חתיכות בשר עם סכינים אימתניים, ובחלק הקדמי יש גריל ענק שעליו נצלים הקבבים הכי טעימים בעיר ובאזור כולו. זאת לא ממש סטייקייה וגם לא בדיוק מסעדה, יותר דוכן לעצור בו לחמגשית של קבב מעולה שמתובל בצורה לא מתייפייפת ומגיע עם עגבנייה ובצל שנצלים על אותו גריל פחמים. אפשר לקבל עם הקבב גם חומוס, אבל הכי כדאי לאסוף קודם פיתות מהמאפייה שליד, ולעטוף בהן את קציצת הבשר העסיסית ואת הירקות הצלויים.

איטליז אבו האני עאדל

עומר אלמוכתאר, רהט

המסעדות הטובות ביותר ב רהט - איטליז אבו האני עאדל

לין לוי

איטליז אבו האני עאדללא כשר
ראשון
שני
שלישי
רביעי
חמישי
שישי
שבת
לפרטים והזמנת מקום

מול עיסאם מלך הפלאפל פועלת קצבייה שהיא גם מסעדת בשר. מלבד הקבב אפשר להזמין כאן גם סטייק מעולה על עצם, שנצלה במיומנות השמורה למי שסוחר בבשר. כל מנות הבשר נצלות בפשטות על גריל פחמים ומוגשות בתוספת סלטים ושתייה. הכי כדאי ללכת על שיפודי עגל או על סטייק (דק) על העצם, שיגיעו לשולחן יחד עם חומוס, כמה סוגים של זיתים, סלט עגבנייה על האש ועמבה. כשתסיימו את הארוחה ותתפנו לחקור את המקום תגלו שמאחורי הדלפק יש מקרר בשר ענקי שהוא האיטליז הכי מומלץ ברהט.

עיסאם מלך הפלאפל

קופ"ח כללית ב', רהט

המסעדות הטובות ביותר ב רהט - עיסאם מלך הפלאפל

לין לוי

עיסאם מלך הפלאפללא כשר
ראשון
09:00-16:00
שני
09:00-16:00
שלישי
09:00-16:00
רביעי
09:00-16:00
חמישי
09:00-16:00
שישי
סגור
שבת
סגור
לפרטים והזמנת מקום

הפלאפלייה של עיסאם ממוקמת בכביש הראשי של רהט, מול איטליז אבו האני (ראו מיד). המקום שייך לשני אחים, עיסאם והאשם זיאדנה, והוא הומה אדם לא במקרה: השירות כאן אדיב עם חיוך ענק והמנות מגדירות מחדש את המושג "נדיבות". כדורי הפלאפל הענקיים נארזים לתוך פיתות בשרניות עם כמות של סלטים שהופכים את מנת אוכל רחוב הזו לארוחה שלא תוכלו לאכול אחריה שום דבר נוסף עד סוף היום. הירקות שמהם מכינים את הסלטים מגיעים מהמגדלים היהודים בדרום, שאצלם האחים עבדו לפני שקנו את העסק. חוץ מפלאפל מכינים שם גם שניצל ושיפודים על האש, ואם תרצו יכינו לכם גם צלחת בגודל של מגש עם כל סוגי הסלטים.

מפת האתר